Verwacht

Bij de start van het nieuwe jaar verwacht:

Au Bout Des Doigts – Ontroerend drama over een getalenteerde pianist die zijn liefde voor muziek geheim houdt voor zijn omgeving.

God Only Knows – God Only Knows is een feest van herkenning en gaat over fricties en de onvoorwaardelijke liefde tussen broers en zussen.

Three Identical Strangers – Indrukwekkende documentaire van een drieling die elkaar bij toeval leert kennen.

Temblores – Een film over wrijving tussen liefde, familie en religie in het leven van familieman Pablo.

Blinded By The Light – Een inspirerend drama over een jongen die dankzij muziek (Bruce Springsteen) zichzelf en zijn familie beter leert kennen.

So Long My Son – Epische vertelling die ruim dertig jaar bestrijkt over twee Chinese gezinnen in de jaren ’80 en hoe een ongeluk hun levens blijvend beïnvloedt.

The Kindergarten Teachter – Eenzame kleuterjuf Lisa wiens leven op een dood spoor lijkt te zitten, ontdekt dat vijfjarige Jimmy een bijzondere gave heeft: hij bedenkt gedichten die in haar ogen voor geniaal zijn.

Dolor Y Gloria – Aangrijpend Spaans drama over een filmmaker die terugblikt op het verleden en de keuzes die hij in het leven heeft gemaakt.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het programma? Abonneer u dan op onze wekelijkse nieuwsbrief via ons contactformulier.