Reserveren

Prijs per kaartje: € 9,50

Koop  of reserveer uw kaartje tijdig. In afwachting van de ontwikkelingen rond de coronamaatregelen is er per filmvoorstelling een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

KAARTJES KOPEN:

Bestel uw kaarten bij voorkeur online. Voor bijzonderheden, zoals een rolstoelplaats kunt u telefonisch terecht bij de kassa van Schouwburg Ogterop van maandag tot en met vrijdag op 0522 254242.

Voorafgaand aan de avondvoorstelling is er kaartverkoop mogelijk aan de kassa. Online bestellen kan op de dag zelf tot 17.00 uur.

adres schouwburg Ogterop:                                                                                                                               Zuideinde 70, 7941 GK Meppel

KAARTJES on-line kopen:  klik hier.


Voor een veilig en prettig bezoek

Voor een veilig en prettig bezoek voert Filmhuis Meppel bij de ingang een controle uit door het scannen van de QR code van de Nederlandse CoronaCheck-app op uw telefoon. Dit kan eventueel ook via een uitgeprinte verklaring met QR code. Ook heeft u uw legitimatiebewijs nodig.
Let op: een internationale QR code is niet geldig.

In sommige gevallen is het (nog) niet mogelijk de CoronaChack-app te gebruiken, bijv. als u gevaccineerd bent door uw huisarts. Filmhuis Meppel accepteert daarom ook het vaccinatiebewijs dat u na afloop van de vaacinatie ontvangen hebt, i.c.m. met uw legitimatiebewijs.

Met deze maatregelen volgt Filmhuis Meppel het beleid van Schouwburg Ogterop. Zie voor meer informatie over een veilig en prettig bezoek de site van de schouwburg.